Bliv inspireret!

Viden og inspiration for iværksættere

Iværksættercafé 11. november 2024

Vi har igen sammensat et program af korte oplæg fra fire spændende og meget forskellige lokale virksomheder samt et kort oplæg fra Erhvervshus Midtjylland og UdviklingOdder om vores tilbud til iværksættere. Navnene på de fire oplægsholdere kommer senere.

Til iværksættercaféen møder du også andre startups - og dem, der går med drømmen om et liv som selvstændig. Samtidig kan du blive klogere på alle de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding!

Se tidligere iværksættercaféer:

Maj 2024

November 2023

Maj 2023

Iværksættercafé hos UdviklingOdder
Hanne Wick skriver klummer om iværksætteri i Odder Avis

Iværksætterklummer i Odder Avis

Hanne Wick har siden 2016 haft en fast klumme i Odder Avis - "Iværksætterliv" - hvor hun skriver om livet som selvstændig, om udfordringer og sejre, ideer og planer, og giver nogle gode råd til nye selvstændige og freelancere.

Du finder en del af klummerne på siden Klummer.

Interviews med iværksættere

Hanne Wick er medforfatter til Iværksætterhåndbogen. På Iværksætterhåndbogens hjemmeside kan du læse en række interviews med meget forskellige og meget spændende virksomhedsejere, som fortæller om deres start som selvstændige og giver deres bedste råd videre til dig. Mange af de interviewede er fra Odder og omegn.

Læs interviews på ivaerksaetterhaandbogen.dk

Du kan også se et interview med Dorthe Klyvø og Hanne Wick om Iværksætterhåndbogen og livet som iværksætter i tv-programmet Welcome to my world.

Links

Her er nogle af de vigtigste links for dig som iværksætter - uanset om du ikke er startet endnu, eller du har været i gang i et stykke tid:

Virk | Indberet

Virksomhedsguiden

SKAT Erhverv

SKAT - Infomøder, webinarer og andre tilbud

SKAT - Tjekliste til en god start

Iværksætterhåndbogens linksamling