Bliv inspireret

Viden og inspiration for iværksættere

Iværksættercafé 

Vi holder med jævne mellemrum en iværksættercafé, hvor du kan høre erfarne virksomhedsejere og freelancere fortælle om deres vej til selvstændig virksomhed. 

Vi har ikke fastlagt dato for næste iværksættercafé, men vi arbejder på at samle fire spændende virksomhedsejere eller freelancere, som kan inspirere dig med deres historie om vejen til selvstændighed.

Til iværksættercaféen møder du også andre startups - og dem, der går med drømmen om et liv som selvstændig. Samtidig kan du blive klogere på alle de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune.

Har du lyst til at fortælle din iværksætterhistorie? Eller vil du gerne med og blive inspireret af spændende iværksætterhistorier? Så skriv til hanne.wick@odder.dk

Iværksættercafé hos UdviklingOdder
Hanne Wick skriver klummer om iværksætteri i Odder Avis

Iværksætterklummer i Odder Avis

Hanne Wick har siden 2016 haft en fast klumme i Odder Avis - "Iværksætterliv" - hvor hun skriver om livet som selvstændig, om udfordringer og sejre, ideer og planer, og giver nogle gode råd til nye selvstændige og freelancere.

Du finder en del af klummerne på siden Klummer.

Interviews med iværksættere

Hanne Wick er medforfatter til Iværksætterhåndbogen. På Iværksætterhåndbogens hjemmeside kan du læse en række interviews med meget forskellige og meget spændende virksomhedsejere, som fortæller om deres start som selvstændige og giver deres bedste råd videre til dig. Mange af de interviewede er fra Odder og omegn.

Læs interviews på ivaerksaetterhaandbogen.dk

Links

UdviklingOdder har lavet denne samling af links til relevante websites. Linksamlingen vil løbende blive udvidet og revideret. Har du forslag til links, der bør være på denne liste, sender du blot en mail til hanne.wick@odder.dk med dit forslag.

Virk | Indberet

Virksomhedsguiden

SKAT Erhverv

SKAT - Infomøder, webinarer og andre tilbud

SKAT - Tjekliste til en god start

Iværksætterhåndbogens linksamling