Bliv inspireret!

Viden og inspiration for iværksættere

Iværksættercafé 

Et par gange om året afholder vi en iværksættercafé, hvor du kan høre erfarne, lokale selvstændige fortælle om deres vej til selvstændig virksomhed. 

Til iværksættercaféen møder du også andre startups - og dem, der går med drømmen om et liv som selvstændig. Samtidig kan du blive klogere på alle de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune.

Følg med her på siden, på Facebooksiden eller på UdviklingOdders arrangementsoversigt for at se den næste dato for iværksættercafé.

Se tidligere iværksættercaféer:

November 2023

Maj 2023

September 2022

August 2021

Iværksættercafé hos UdviklingOdder
Hanne Wick skriver klummer om iværksætteri i Odder Avis

Iværksætterklummer i Odder Avis

Hanne Wick har siden 2016 haft en fast klumme i Odder Avis - "Iværksætterliv" - hvor hun skriver om livet som selvstændig, om udfordringer og sejre, ideer og planer, og giver nogle gode råd til nye selvstændige og freelancere.

Du finder en del af klummerne på siden Klummer.

Interviews med iværksættere

Hanne Wick er medforfatter til Iværksætterhåndbogen. På Iværksætterhåndbogens hjemmeside kan du læse en række interviews med meget forskellige og meget spændende virksomhedsejere, som fortæller om deres start som selvstændige og giver deres bedste råd videre til dig. Mange af de interviewede er fra Odder og omegn.

Læs interviews på ivaerksaetterhaandbogen.dk

Du kan også se et interview med Dorthe Klyvø og Hanne Wick om Iværksætterhåndbogen og livet som iværksætter i tv-programmet Welcome to my world.

Links

Her er nogle af de vigtigste links for dig som iværksætter - uanset om du ikke er startet endnu, eller du har været i gang i et stykke tid:

Virk | Indberet

Virksomhedsguiden

SKAT Erhverv

SKAT - Infomøder, webinarer og andre tilbud

SKAT - Tjekliste til en god start

Iværksætterhåndbogens linksamling