Bliv inspireret!

Viden og inspiration for iværksættere

Iværksættercafé 

Et par gange om året afholder vi iværksættercafé, hvor du kan høre erfarne selvstændige fortælle om deres vej til selvstændig virksomhed. 

Til iværksættercaféen møder du også andre startups - og dem, der går med drømmen om et liv som selvstændig. Samtidig kan du blive klogere på alle de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune.

Næste iværksættercafé ligger i Iværksætterugen - uge 46, også kendt som Global Entrepreneurship Week - tirsdag den 14. november kl. 17.00-19.30. Der er åbent for tilmelding, så skynd dig at reservere en plads!

Gå til tilmelding

Iværksættercafé hos UdviklingOdder
Hanne Wick skriver klummer om iværksætteri i Odder Avis

Iværksætterklummer i Odder Avis

Hanne Wick har siden 2016 haft en fast klumme i Odder Avis - "Iværksætterliv" - hvor hun skriver om livet som selvstændig, om udfordringer og sejre, ideer og planer, og giver nogle gode råd til nye selvstændige og freelancere.

Du finder en del af klummerne på siden Klummer.

Interviews med iværksættere

Hanne Wick er medforfatter til Iværksætterhåndbogen. På Iværksætterhåndbogens hjemmeside kan du læse en række interviews med meget forskellige og meget spændende virksomhedsejere, som fortæller om deres start som selvstændige og giver deres bedste råd videre til dig. Mange af de interviewede er fra Odder og omegn.

Læs interviews på ivaerksaetterhaandbogen.dk

Links

Her er nogle af de vigtigste links for dig som iværksætter - uanset om du ikke er startet endnu, eller du har været i gang i et stykke tid:

Virk | Indberet

Virksomhedsguiden

SKAT Erhverv

SKAT - Infomøder, webinarer og andre tilbud

SKAT - Tjekliste til en god start

Iværksætterhåndbogens linksamling