Specialistrådgivning

Erhvervskonsulent Jesper O.H. Sørensen står klar med sparring

Erhvervshus Midtjylland (EHM) er et gratis tilbud til alle midtjyske virksomheder, der vil udvikle sig. EHM hjælper alle størrelser virksomheder med de fleste typer udfordringer og potentialer. 

Du kan møde din lokale Erhvervshuskonsulent, Jesper O.H. Sørensen her hos os i Vokseværket, hvor han typisk er på besøg om fredagen.

”Jeg er generalist og har mange års erfaring med at etablere og drive virksomhed. 

I forhold til virksomhederne i Odder er det min opgave, i tæt parløb med UdviklingOdder, at gøre Erhvervshusets services synlige og være en indgangsportal til EHM’s mange tilbud. 

Jeg tilbyder sparring om strategi, forretningsudvikling, ledelse produktudvikling og innovation. Når temaet f.eks. er grøn omstilling, digitalisering og ny teknologi, eksport, finansiering eller e-commerce, er jeg godt flankeret af kompetente kolleger i EHM. 

Vi har adgang til et hav af forskellige programmer og fundingmidler. Så hvis din virksomhed opfylder betingelserne, er EHM også indgangsportalen til at søge, typisk op til 50% medfinansiering/tilskud til specialiseret rådgivning og forskellige vækst- og udviklingsforløb”.


Du kan kontakte Jesper på tlf. 5219 8602 eller på mail.