Det siger iværksætterne ...

På de øvrige sider kan du læse om vores forskellige tilbud til måske-kommende selvstændige og nystartede virksomheder. Men hvis du gerne vil vide mere om, hvad du kan få ud af at deltage i vores iværksætterforløb, så kan du her læse, hvad andre iværksættere har oplevet.

Vi har samlet en række udtalelser fra iværksættere, som enten har været på iværksætterforløb eller bare har været forbi UdviklingOdder til en vejledning og sparring om deres virksomhedsidé.

Anbefaling fra

Carina, Drømmesteder

Carina Lykke Hindkjær, Drømmesteder

At kaste sig ud i et BRANCHESKIFT og starte ENKELTMANDSVIRKSOMHED uden særlig kendskab til iværksætteri?

ÆRLIGT, så virkede det i første omgang ALT for udfordrende og nervepirrende. MEN efter et par samtaler med Hanne stod det klart, at hvis drømmen skulle prøves af, så skulle det være nu. For alt piblede i mig – med ideer og tanker om hvordan jeg kunne fortsætte min rejse med Drømmesteder. En rejse, der var startet på Instagram under min barsel med nummer to.

Hanne er en jordnær person, der med sin store viden om iværksætteri evner at møde dig, din livssituation og forretningsønsker. Og derfra skubber hun så til en, så du hele tiden sørger for at udvikle dig selv og din forretningsrejse.

Jeg sidder tilbage med en stor følelse af taknemmelighed over at have været med på det 9 ugers iværksætterforløb. Her fik jeg indsamlet den viden og skabt det fundament, jeg havde brug for – til at turde tage springet og prøvet livet af som SELVSTÆNDIG.

Og jeg har ikke fortrudt det et sekund!

Carina, Drømmesteder

carina@droemmesteder.dk

Anbefaling fra

Rikke, Hele Hunden

"Du skal gøre det selv, men du skal ikke gøre det alene." - Bob Proctor

Hos UdviklingOdder finder du et netværk af selvstændige, som har gået vejen før dig. Lad vær med at bruge kræfter på at opfinde den dybe tallerken igen - med mindre du er keramiker.

I forløbet og i netværket er der masser af viden og erfaringer, som har sparet mig for mange timers research og arbejde.

Timer, som jeg har kunnet bruge på at hjælpe hunde i stedet for. Timer, hvor jeg har elsket mit arbejde og skabt værdi og glæde for andre.

Gør det du er bedst til og lad andre hjælpe dig med det, som de er bedst til.

Rikke Appel Hansen, Helehunden.dk
info@helehunden.dk

Rikke Appel Hansen, Helehunden.dk

Anbefaling fra

Simon, Karakterfilm

Simon Quintal, Karakterfilm

Hanne og hendes iværksætterforløb i UdviklingOdder kom ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt. Efter flere år som teamleder af en videoafdeling i et større bureau var jeg udbrændt og stod uden job.

Jeg søgte flere stillinger, men idéen om at stå på egne ben fyldte mere og mere, og derfor fik jeg mulighed for at være med på Hannes iværksætterforløb.

Foruden hendes store viden om iværksætteri og erfaring med at drive virksomhed så var det vigtigste nok, at hun gav mig det fornødne skub til at komme videre.

Og selvom beslutningen om at blive selvstændig ikke kom med det samme, så skete det 3 måneder senere, en beslutning jeg er virkelig glad for.

Hanne tager deltagerne alvorligt, og arbejder for at der skal ske noget. Hun stoler på deltagernes evner fra dag ét, og gør alt hvad hun kan for, at de skal komme i spil - som selvstændig eller i nyt job.

Jeg siger tusind tak, og sender en kæmpe anbefaling!

Simon Quintal, Karakterfilm - "Film og foto med mennesker i fokus"
simon@karakterfilm.dk
- +45 2275 0585

Anbefaling fra

Lena, Bryder Karriere

Da jeg begyndte på iværksætterforløbet, var jeg allerede så småt i gang med nogle freelancetimer. Derfor byggede jeg virksomhed sideløbende med forløbet. 

Hver uge fik jeg konkret læring med mig fra workshops og samtaler, som jeg satte mig direkte til computeren og implementerede i min egen virksomhed: 

Hvor finder jeg en skabelon til et budget? Hvordan opretter jeg min virksomhed online? Hvem skal jeg tale med om at lave et videokursus? Behøver jeg en telefon og en hjemmeside? Hvordan sætter jeg priserne? 

Så min opstart gik stærkt, og hele tiden havde jeg iværksætterforløbet som en slags kvalitetssikring af det, jeg gjorde. 

Det var en vidunderlig kombi.

Lena Bryder, Bryder Karriere

lena@bryderkarriere.dk

Lena Bryder, Bryder Karriere